Al seu servei des de 1975

 Des de 1975 oferim llenceria per a la llarImatge
 
 Elements decoratius de tot tipus formen part del nostre catàlegImatge
 
 Les darreres tendències en decoració de la llarImatge
 
 Mobiliari, sofàs i decoració auxiliar Imatge
 
 Som especialistes en llenceria de la llarImatge
 
Al seu servei des de 1975
Disposem d'una àmplia gamma de productes per a la seva llar

Oferim els nostres serveis a particulars i a empreses

Més informació

El tracte familiar, la professionalitat i la qualitat en el treball defineixen a la perfecció Draps de Casa, una empresa que va nèixer el 1975 al Carrer Estel de Reus.

Confeccionant llenceria de llit, de bany i cortines a mida des dels seus inicis, ràpidament va crèixer i, al 1978, es va traslladar al Raval Martí Folguera, 41 on es troba actualment.

Draps de Casa des de sempre ha comptat amb taller propi, al carrer Escorredors, on s’elabora qualsevol peça que necessiti el client segons els seus requeriments i preferències. Acabats diversos, les darreres tendències en colors i estampats, teixits de tot tipus per a coixins, cobrellits, tapisseries, cortines… la àmplia gamma de marques i productes ha convertit Draps de Casa, després de més de 35 anys de vida, en l’establiment de referència de la ciutat.

Si una satisfacció té aquesta empresa familiar és la fidelitat que mantenen els seus clients any rere any, oferint productes de qualitat i actuals. Hotels, restaurants i empreses també han confiat i confien en els serveis i professionalitat de Draps de Casa.

Començada la dècada dels 90, l’empresa va afegir més productes al seu catàleg, ja nombrós. Mobiliari, sofàs i decoració auxiliar formen part ara també dels seus aparadors. Vol vestir casa seva?